babysitter.nu Köpguide & Bästa Recension

Filter

Kategori

Varumärke

Graco Babysitter

    No products found
Graco Babysitter
GRACO BABYSITTER/GUNGA

Två i en – babysitter och gunga

Bland Gracos unika utbud finner du flera ergonomiska babygungor/babysitters för barn från 0-9 månader (9 kg). De har den säregenheten att vara två i en. Det vill säga, att de kan användas fristående som babysitter eller bli en lugnande gunga. Gungan har i regel 6 hastigheter och 2 vibrationshastigheter. Den är lätt att fälla ihop och ställa undan eller ta med på resan. Dessutom har flera av Gracos babysitters/-gungor inbyggd avancerad teknik med ett urval av lugnande vaggvisor, timer för automatisk avstängning och en hög leksaksbåge med mjuka leksaker.

Gör ditt barn lugnt och avslappnat

Gracos babysitters/-gungor har en mjuk design som formar sig efter barnets kropp och dess gungning gör ditt barn lugnt och avslappnat. Ditt barn kommer lätt att somna och du kan utan oro ägna dig åt hemmets sysslor. Här kan ditt barn vila eller roa sig medan du städar, lagar mat eller kollar på film. I Gracos babysitters/-gungor kommer ditt barn upp från golvet och kan upptäcka mer av världen omkring sig. Du kan välja om du vill ha babysittern i ett fast läge eller gungande.

Tränar barnets motorik och passar även för lek

Gungningen i Gracos babygungor tränar barnets motorik och balans. Leksaksbågen med mjuka leksaker är en lekplats i miniatyr för de små. Barnpsykologer har visat på att en sådan ”praktisk underhållning” spelar en viktig roll i ditt barns kognitiva utveckling. Med andra ord, är det nyttigt för ditt barn att leka. När det är färdiglekt kan ditt barn somna i lugn och ro på plats till någon av de lugnande vaggvisorna som finns inbyggda. Gracos babysitters/-gungor är en räddning i vardagen för många föräldrar, och en bekväm och ergonomisk liten lekplats för ditt barn att spendera många roliga stunder vid.