babysitter.nu Köpguide & Bästa Recension

Filter

Kategori

Varumärke

BabyBjörn Babysitter

    No products found
BabyBjörn Babysitter
BABYBJÖRN BABYSITTER

Ergonomiska babysitters

Vill du slippa vara orolig för att ditt småbarn ska göra sig illa medan ni städar eller lagar mat där hemma? Då erbjuder BABYBJÖRN en lösning som är lika enkel som den är traditionell: babysittern. Dagens ergonomiska babysitters är en modern version av 60-talets klassiska babysitters. De passar från nyfödda barn till ca 2 års ålder, och finns i olika färger och material. Att babysittern är ergonomisk betyder att den respekterar ditt barns kroppsbyggnad, muskulatur och skelett. Detta bland annat för att främja en god hållning!

Tränar barnets motorik

BABYBJÖRN:s babysitters har en mjuk och omslutande design som passar ditt barn från födseln. De har även en naturlig gungning (inga batterier behövs) som tränar barnets motorik och balans samtidigt som detta upplevs som roligt. Det är barnets egna rörelser som sätter babysittern i gung. Under barnets första år kan du även vagga det till ro i babysittern med handen eller foten. Babysittern ger rätt stöd för huvud och rygg och formar sig efter barnets kropp. BABYBJÖRN:s babysitters är utvecklad i samarbete med barnläkare, internationellt ledande barnmorskor och barnpsykologer. Alla tyger i BABYBJÖRN:s babysitters är dessutom snälla mot barnets hud och ofarliga att smaka eller suga på.

Passar för både lek och vila

Det går att fästa en avtagbar lekbåge på alla BABYBJÖRN:s babysitters, med olika mjuka leksaker, skallror och bjällror som stimulerar barnets finmotorik och sinnen. Barnpsykologer har framhållit att denna typ av ”praktisk underhållning” är en viktig faktor i ditt barns kognitiva utveckling. När det är färdiglekt kan du ta bort lekbågen och låta ditt barn ta sig en tupplur. Ditt barns leklust kan ju snabbt gå över, därför kan du i en enkel manöver växla från upprätt till bakåtlutat viloläge. Man kan praktiskt fälla ihop BABYBJÖRN:s babysitter när den inte används.